Skip to content Skip to footer

El tercer casament

Kostas Taktsís

«No puc, no, ja no puc suportar-la més!»

Així comença la lamentació de la Nina, una dona que lluita incansablement per sobreviure sense renunciar a la seva identitat i tirar endavant la seva família en un món convuls i despietat. A mesura que la societat grega s’ensorra per les envestides de la Segona Guerra Mundial, l’ocupació alemanya i la guerra civil, la Nina va quedant relegada a una classe social cada cop més baixa. A la voràgine de la vida, entre casaments, guerres, batejos i funerals, la Nina només troba refugi en l’Ekavi, la seva sogra, la seva confident, la seva amiga.

Publicada el 1962, El tercer casament va ser l’única novel·la que va escriure Kostas Taktsís, assassinat en circumstàncies mai aclarides. La seva obra mestra, addictiva i inoblidable, es va convertir ràpidament en un dels llibres més venuts i traduïts de la literatura grega moderna, i és que el crit de la Nina —descarnat, impetuós i d’una força infrangible— és el crit de totes les dones al llarg de la història.

«Així és com parlaria la vida si pogués parlar.»— La Quinzaine Littéraire

Empezar a leer

19,95

Hay existencias

Número de páginas: 332
Fecha de publicación: 07/09/2022
Colección:Colom · 2
ISBN:978-99920-76-26-2
Traductor/aJaume Almirall Sardà
Formato:Tapa tova amb solapes
Precio papel:19.95€
Idioma de la edición:Català
Idioma original:Grec
Este sitio web utiliza cookies y solicita aceptación para mejorar la experiencia de navegación. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).