Skip to content Skip to footer
¡Oferta!

Pack Colom

Colom és la col·lecció de Trotalibros Editorial dedicada a recuperar obres injustament oblidades en català.

Aquest pack inclou la col·lecció completa:

Aventatges d’adquirir el pack:

  • Descompte exclusiu del 5%
  • De regal: una llibreta i un pòster de la il·lustració de Jordi Vila Delclòs.
  • Punt de llibre a joc de tots els llibres inclosos al pack.
  • Enviament gratuït.

79,61

Cares enmig de l'aigua

Publicat el 1961, Janet Frame va començar a escriure Cares enmig de l’aigua per recomanació del seu psiquiatre, com unes memòries del seu traumàtic pas per diversos manicomis de Nova Zelanda, però aviat la història se li va escapar de les mans i, navegant en la ficció, es va convertir en el clàssic inoblidable que és avui, i ella en l’escriptora neozelandesa més important.

El tercer casament

Publicada el 1962, El tercer casament va ser l’única novel·la que va escriure Kostas Taktsís, assassinat en circumstàncies mai aclarides. La seva obra mestra, addictiva i inoblidable, es va convertir ràpidament en un dels llibres més venuts i traduïts de la literatura grega moderna, i és que el crit de la Nina —descarnat, impetuós i d’una força infrangible— és el crit de totes les dones al llarg de la història.

El món, la meva selva

Publicada el 1950, El món, la meva selva ens porta de la naturalesa salvatge de Cotlliure a la grisor austera de Londres i la bellesa de les Highlands, recorrent el món interior d’una protagonista extraordinària. Rose Macaulay va bolcar tot el seu enginy, la seva alegria i la seva melanconia en aquesta obra inoblidable. Aquesta edició inclou el pròleg de Penelope Fitzgerald.

Bel Ami

Publicada el 1885, l'obra mestra de Guy de Maupassant i de les lletres franceses narra de manera magistral no només com prospera un ambiciós antiheroi sense escrúpols, sinó també la decadent, corrupta i cínica III República francesa que ho propicia.
Este sitio web utiliza cookies y solicita aceptación para mejorar la experiencia de navegación.