Skip to content Skip to footer

El món, la meva selva

Rose Macaulay

«Portem la nostra selva allà on anem».

La jove Barbary Deniston ha passat una infantesa amb la seva mare en l’entorn salvatge del sud de França durant la Segona Guerra Mundial, gaudint d’una llibertat només limitada pels perills que l’envoltaven per col·laborar amb la resistència a l’ocupació alemana. Ara que la guerra s’ha acabat, amb disset anys és enviada a Londres amb el seu pare, un advocat decidit a redreçar-la per convertir-la en una senyoreta disciplinada. Entre les runes de la ciutat bombardejada, la Barbary, sola, perduda i desconsolada, buscarà la seva veu indòmita.

Publicada el 1950, El món, la meva selva ens porta de la naturalesa salvatge de Cotlliure a la grisor austera de Londres i la bellesa de les Highlands, recorrent el món interior d’una protagonista extraordinària. Rose Macaulay va bolcar tot el seu enginy, la seva alegria i la seva melanconia en aquesta obra inoblidable.

Amb postfaci de Penelope Fitzgerald, autora de La llibreria.

«Una de les millors novel·les que s’han escrit mai sobre la postguerra de la Segona Guerra Mundial.»— The Paris Review

 

«Una novel·la punyent que reflexiona sobre la destrucció física i moral que la guerra ha comportat i sobre la fragilitat del món que hereten les noves generacions».— Núvol

19,95

Hay existencias

Número de páginas: 280
Fecha de publicación: 15/03/2023
Colección:Colom · 3
ISBN:978-99920-76-42-2
Traductor/aMar Vidal
Posfacio: Penelope Fitzgerald
Formato:Tapa tova amb solapes
Precio papel:19.95€
Idioma de la edición:Català
Idioma original:Anglès
Este sitio web utiliza cookies y solicita aceptación para mejorar la experiencia de navegación. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).