Skip to content Skip to footer

Tren equivocat

Rose Macaulay

De l’autora d’El món, la meva selva.

«L’amor és una malaltia. Però té cura. I passa.»

La jove Denham Dobie ha crescut entre les muntanyes d’Andorra en una llibertat tranquil·la i despreocupada, però aquesta calma s’acaba quan, després de la mort del seu pare, uns parents es presenten a les Valls per emportar-se-la a Londres. La Denham, de cor tan rebel com generós, que no coneix les fórmules socials ni sap moure’s entre les subtileses, les indirectes i les enraonies de la ciutat, haurà de trobar el seu propi camí enmig de l’esnobisme, les aparences i la hipocresia dels cercles literaris i artístics londinencs.

Publicada el 1926, Tren equivocat, una novel·la tan punyent com divertida, és una de les sàtires que van convertir Macaulay en una escriptora de renom als anys vint. La inoblidable història de la Denham ens interroga sobre la cara més absurda de la civilització i si l’amor és suficient per superar qualsevol distància.

«Rose Macaulay està a punt per ser redescoberta.» The Times

21,95

Hay existencias

Número de páginas: 308
Fecha de publicación: 26/06/2024
Colección:Colom · 6
ISBN:978-99920-76-73-6
Traductor/aMar Vidal
Dimensiones:21.3cm x 14.5cm
Formato:Tapa tova amb solapes
Precio papel:21.95€
Precio ebook:7.99€
Idioma de la edición:Català
Idioma original:Anglès

No hay valoraciones aún.

Este sitio web utiliza cookies y solicita aceptación para mejorar la experiencia de navegación. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).