Skip to content Skip to footer

L’habitació d’en Giovanni

James Baldwin

Als anys cinquanta, en David, un jove americà, passa els dies a París mentre espera la seva parella, la Hella, que ha de tornar d’un viatge per Espanya amb la resposta a la seva proposició de matrimoni. Però un dia, en un bar bohemi, coneix per casualitat en Giovanni, un atractiu cambrer italià per qui se sent immediatament atret. Així comencen un idil·li apassionat sota l’amenaça de l’arribada de la Hella i, amb ella, del dilema d’en David, que haurà de decidir si farà el que s’espera d’ell o serà fidel als seus sentiments.

Publicada el 1956, L’habitació d’en Giovanni, la novel·la que va donar reconeixement a James Baldwin, aborda l’amor, la masculinitat, la por, l’homofòbia i, sobretot, el xoc de les exigències de la societat amb la pròpia identitat. Aquesta colpidora història és una de les obres més importants de les lletres americanes, un clàssic de la literatura LGBT i, com diu Garth Greenwell al seu postfaci, un antídot contra la vergonya.

«Un dels grans escriptors dels nostres temps.» Norman Mailer

18,90

Hay existencias

Número de páginas: 216
Fecha de publicación: 13/03/2024
Colección:Colom · 5
ISBN:978-99920-76-66-8
Traductor/aDolors Udina
Posfacio: Garth Greenwell
Dimensiones:21.3cm x 14.5cm
Formato:Tapa tova amb solapes
Precio papel:18.90€
Precio ebook:7.99€
Idioma de la edición:Català
Idioma original:Anglès

No hay valoraciones aún.

Este sitio web utiliza cookies y solicita aceptación para mejorar la experiencia de navegación. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).